Izaberite stranicu

Основна школа за образовање одраслих,Чачак
Жупана Страцимира 9
Датум: 17.03.2020.год.
Деловодни број:44


Поштовани,


Поводом дописа који смо сви добили, а тиче се остваривање образовно васпитног рада учењем на даљину за ученике основних и средњих школа, израдили смо Оперативни план школе за организацију, спровођење и праћење учења на даљину као и праћења напредовања.
Оперативни план наше школе је:
-Да позовемо асистенти и стручна служба назваће све полазнике и обавестити их о тренутном стању ио могућностима учења на даљину који се емитују на трећем каналу РТС-а. све полазнике 000 : одељенске старешине ,андрагошки
-Биће истакнут распоред емитовања по разредима на вратима школе, на сајту школе. Одељенски старешине Tе обавестити телефоном распоред емитовања.
-Све одельенске старешине и стручни сарадник-андрагог у сарадњи са предметним наставницима припремиће материјал који је прилагођен полазницима и проследити им преко мејла, вајбера, скајпа…..
-Одељенске стеришене су у обавези да направе вајбер групе са ученицима/полазницима са којима је то могуће и да свакодневно после приказаних часова дискутују.
-Одељењске старешине и стручни сарадник-андрагог у сарадњи са предметним наставницима припреми ће проверу која he им омогућити праћење напредовања полазника,
-Обавеза директора је да прати и ажурира све видове евиденције
-Планове ћемо слати на недељном нивоу уколико дође до неке промене.


Директор:
Снежана Кујунџић.